Welkom op de website van de Friesche Kunststof Bouw.

Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken. Hiermee hebben wij een onderhoudsvrije en duurzame en energiezuinige bouwtoepassingen gecreëerd voor iedereen!

In onze producten verwerken wij de beste materialen van de hoogste kwaliteit, zo zijn de toegepaste kunststof profielen van het merk TROCAL greenline. In de fabriek worden deze profielen door de
modernste computer gestuurde zaagmachine op dikte en lengte gesorteerd en gezaagd waardoor er veel energie en afval wordt bespaard. Vervolgens worden in de productie ruimte de profielen samengebracht om te worden verwerkt tot uw exacte opmaat gewenste product. Dankzij een uniek systeem van extra beveiligd hang en sluitwerk zijn uw ramen en deuren optimaal beveiligd en sluiten altijd perfect.

Van klassiek tot een moderne uitstraling van uw woning, serre of aanbouw en in alle gewenste kleuren en door ons uniek aluminium profiel click systeem kunt u de kleur na vele jaren veranderen.

De deuren kunnen eventueel worden voorzien van een elektrische open en sluit systeem voor kantoren en voor minder validen. Maar ook geïmplementeerde zonwering behoort tot de mogelijkheden.

De Friesche Kunststof Bouw heeft zich gespecialiseerd in het prefab produceren van uw serre met eigen ontwikkeld systeem. Op onze regionale productlocatie bouwen wij uw serre compleet eventueel met verlichting, radiator, vloer en wandafwerking. Vervolgens plaatsen wij uw serre in 1 dag waardoor de overlast en afval tot een minimum wordt beperkt. U vertrekt ’s morgens naar uw werk en s’middags kunt u al genieten van uw extra energiezuinige leefruimte.

Door het door de Friesche Kunststof Bouw ontwikkelde systeem kunnen wij snel en efficiënt grote projecten realiseren zoals het creëren van extra leef, bad of keukenruimte bij koop en huurwoningen.

Wilt u meer informatie neemt dan gerust contact met ons op.